Hamarlekene 2017

Sportsklubben Falken stilte med en tropp på 14 løpere under årets utgave av Hamarlekene i Vikingskipet. Godt backet opp av klubbens dyktige trenere ble det mange gode prestasjoner. Faktisk kunne alle utøvere notere minst én personlig rekordforbedring i løpet av helgen – med alt fra små hundredeler til mange sekunder!

I rekruttklassen deltok søsknene Amund og Marie Haugnæss og perset så det sang. I 10-årsklassene imponerte Nicolai Ulvan, Guro Samdahl Melhuus og Marilen Brattgjerd med flotte løp. Her rangeres ikke resultatene, men vi kan ikke legge skjul på at denne gjengen allerede er kommet langt!

I 11-årsklassen ble Thomas Vatn nummer 7 sammenlagt og er nok aller mest fornøyd med et skikkelig jafs på 1000m-rekorden sin. I Gutter 12 år gjorde klubben vår storeslem ved å kapre 2. og 3.plass sammen, utført av henholdsvis Martin Solberg Andreassen og Cristian Landrø Magnussen.

I juniorklassene var det kun Erik Resell som valgte å gå den avsluttende 3000m og dermed få en plassering sammenlagt. Vilde Vatn hadde sin beste prestasjon med 5.plass på 500m i Jenter Junior C. Ole Magnus Solberg Andreassen ble nr.14 på 500m og 1000m i Gutter Junior C, mens Anders Geving Langli ble nr.13 på 500m i den samme klassen. I Gutter Junior B ble Steinar Heide Bø nr.4 på 500m og 1000m. I denne klassen gikk Erik Resell helt til topps etter 4 sterke løp. Aller mest imponerende var nok at han fulgte makker til døra på 3000m og knuste sin tidligere pers med meget sterke 4.15.35.

En glad vinner av Gutter Junior B
En glad vinner av Gutter Junior B

Vi gratulerer alle våre løpere og trenere med et vel gjennomført stevne!

Resultater:  lørdag   søndag