ISU Junior World Cup i Minsk

Våre løpere Ane By Farstad, Odin By Farstad og Bjørn Magnussen har representert Norge under juniorlandskampen i Hviterussland 26.-27.november. De har gjort sine saker meget bra! Odin kapret sølv på 1000m og Bjørn gjorde tilsvarende på 500m! Vi har fått en rapport fra lagleder Rune Farstad, som gjengis nedenfor. Resultater finner dere her.

Rune skriver:
«Bjørn var mest fornøyd med 500 men den satt ikke 100%. Odin mest fornøyd med 1000. Han traff ikke helt på inngangen til siste indre på sin 500 slik at han kom bakpå og sto nesten hele svingen og tapte noe fart. Mistet nok noen plasser her. På 1500 gikk han tidlig, han ønsket  seg en bedre parkamerat slik at han har fått tatt ut mer. Ane gikk en meget bra 500. Hun fant ikke helt rytmen på 1000 og 1500.
Jeg er utrolig stolt over å være leder/trener på World Cup i Minsk. Ane, Bjørn og Odin er flotte representanter for skøytesporten, STSK og Sportsklubben Falken. De er en fantastisk herlig gjeng på banen og på det sosiale. De er konger på isen og på banketten. Veldig imponert over hva de leverer av resultater samtidig som de er avslappet og tar vare på laget med innspill på teknikk og det mentale. Jeg har bare kost meg!»