KM enkeltdistanser i Bjugn

KM ble i år avholdt som et endagsstevne i Fosenhallen. Fra Falken stilte kompisene Martin Geving Langli og Martin Solberg Andreassen i 10-årsklassen, der de  gikk 400 og 500 meter. Langli hadde endelig fått nye skøyter i rett størrelse og Andreassen hadde lyst på nye perser. Flotte løp på begge ble det, og Martin A var bare 9 hundredeler bak persen på 400 meter.

I 12-årsklassen var Falken representert med Anders Geving Langli, Siver Brattgjerd og Ole Magnus Solberg Andreassen. Det ble ingen perser på 500m denne gangen, men på 1500m satte Siver en flott pers på 2.56. Ole Magnus debuterte på distansen og kjempet hardt mot klokka. Den stoppet dessverre på 3.00,12 i stedet for 2.59!

Avslutningsvis fikk 12-årsgutta forsøke seg på en fellesstart. 8 runder sammen med Jr C-løpere var noe ingen hadde prøvd på. Det var moro, men litt langt for oss som har trent mest kortbane i det siste. Lærerikt var det, i alle fall!

Robert Brunsvik var deltaker i Veteranklassen, men ikke helt fornøyd med dagen. Kanskje var tempen i hallen i kjøligste laget?

Takk til BØSK for et flott arrangement! Resultater her.

p.s. Hjemturen fikk litt bismak da Ole Jonny Langli dunka borti en bil som bremset brått på det glatte føret. Med god hjelp fra NAF kom han seg etterhvert videre…

Martin på pallen i 10-årsklassen og bilder fra fellesstarten
Pallen i 12-årsklassen