Marte deltok i WC i Stavanger

Helgen 29-31.januar ble det arrangert verdenscup-stevne for seniorer i Sørmarka Arena i Stavanger. Det ble et meget vellykket stevne, der vår egen Marte Vatn deltok i B-gruppa. Hun gjorde sine saker bra og vi har fått en rapport fra henne som gjengis nedenfor. Gratulerer med flott innsats, Marte!

Marte gikk WC for Norge i helga
Marte gikk WC for Norge i helga

I helgen deltok jeg i min første senior verdenscup. Det var en spennende og lærerik helg. Jeg gikk 1500m på lørdag og 3000m på søndag. På 1500m ble jeg klokket inn på tiden 2.04,97, min nest raskeste noen sinne. På 3000m perset jeg med 7 hundredeler med tiden 4.21,17. Jeg kan med det si meg godt fornøyd med løpene. Det var utrolig stas å få være så tett opp til verdens beste skøyteløpere, her var det bare å se og lære. Selve arrangementet var veldig bra gjennomført, og det var nærmest fullsatte tribuner begge dagene. Jeg håper og tror på flere verdenscup-deltakelser fremover, for det fristet veldig til gjentakelse!

Resultater