Sandefjordløpet 2016

Sportsklubben Falken stilte med en stor tropp i årets utgave av det tradisjonsrike avslutningsløpet i Vikingskipet. Arrangøren vartet opp med god is og 13 grader i hallen. Slikt blir det fin fart av og alle våre løpere leverte gode løp og persene satt løst hos de aller fleste. For de som ikke går løp på god is så ofte kunne rekordforbedringene nevnes i sekunder snarere enn tideler. På lørdagen var det også gjesteklasse, der løpere eldre enn Junior B kan stille opp. Vi hadde der med trener Jørn Egil Andreassen og tidligere eliteløper Daniel Vatn. Jørn Egil gikk en meget respektabel 500m på 45,09 og Daniel «sjokkerte» med sterke 38,15 og 2.00,26!

Etter sportslig suksess første dag ble det samling lørdag kveld på Pizzanini, der restauranten fikk sin fulle hyre med å servere 36 sultne medlemmer av Falken-bataljonen! Hygge og god stemning blant løpere, trenere og foreldre.

Store deler av Falken-gjengen i Vikingskipet
Store deler av Falken-gjengen i Vikingskipet

Søndag fortsatte stevnet. Andre dag gikk rekruttene kun én distanse, mens de aldersbestemte klassene fullførte de 2 siste distansene sine. Sandefjordløpet er et sammenlagtstevne over 4 distanser.

Vi gratulerer alle løperne fra rekrutt til veteran med et godt gjennomført stevne og henviser til resultatlisten for detaljer om de enkeltes prestasjoner. Klubbens pallplasseringer ble som følger: Gutter 11år: Cristian Landrø Magnussen (3.plass), Gutter Junior C: Steinar Heide Bø (2.plass), Gutter Junior B: Vetle Størseth Østmoe (3.plass).

Innsatsen til løperne var som nevnt upåklagelig, noe som også må sies om fansen på tribunen! Stor takk til trenerne på indre bane, som denne gang var Brit, Michael, Jørn Egil og Torgeir!

Resultater